Keresés

Kis és Közép Vállalati CRM szoftverek

LinkajánlásCRMCRMcrm.lap.hu/9-99hu14908053272005-01-17 00:00:002017-03-29 18:35:27Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2005

Meghatározás

Minden kis- és közepes vállalat életében eljön az a pillanat, amikor rádöbben, hogy nem elég Excel-táblázatokban nyilvántartania a készletet és ügyfeleket és el kell döntenie: komolyabb megoldásra cseréli-e az egyszerűbb üzleti funkciókat még ellátó korábbi ügyviteli rendszerét, vagy véglegesen lemarad a versenyben. A vállalkozások azzal a problémával is rendre szembetalálják magukat, hogy különböző időben beszerzett, szigetszerűen működő szoftverek köszönő viszonyban sincsenek egymással, ezért az egyre összetettebbé váló üzleti folyamatok, ügyféladatok átláthatatlan halmazzá válnak. Minden cégvezetőnek előbb-utóbb el kell döntenie, hogy komolyabb megoldásra cseréli a korábbi, az egyszerűbb üzleti funkciókat még többé-kevésbé ellátó ügyviteli rendszerét vagy vállalja a lemaradás kockázatát. Egy okos vállalatvezető nem elégszik meg a könyvelője által készített, számviteli logikájú kimutatásokkal, hanem maga kívánja napi szinten folyamatosan monitorozni a cégénél zajló folyamatokat.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Kis és Közép Vállalati CRM szoftverek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés